Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.ursula-sandner.com implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.ursula-sandner.com este administrat de SC. Sandner Mind Consulting SRL cu sediul in com. Pischia, nr. 252P, jud. Timis, inregistrata la Registrul Comertului Timis cu nr J35/900/2011, CUI RO28365988.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.ursula-sandner.com fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.ursula-sandner.com, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate includ TVA.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare, acolo unde este cazul.

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash pentru produse tangibile, livrate clientului, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de 1-10 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Livrarea produselor in format electronic se face imediat dupa confirmarea platii, in mod automat, printr-o notificare trimisa pe adresa de e-mail folosita la comanda.

Livrarea produselor cu caracter tangibil se face prin curierat rapid, direct la adresa inscrisa la comanda inregistrata. Livrarea este intermediata printr-o terta parte, dupa cum urmeaza: SC Frisbo Efulfillment SRL, cu sediul in judetul Brasov, localitatea Bod, str. Hărmanului fn, inregistrata la Registrul Comertului dpl. Jud. Brasov sub nr. J8/1447/2013, cu cod unic de inregistrare RO32302244, avand contul bancar RO59BRDE080SV20687880800, deschis la sucursala BRD Braşov. Coletul dumneavoastra va purta detaliile firmei Frisbo Efulfillment SRL, impreuna cu o descriere privind continutul coletului care face referire la site-ul Ursula-Sandner.com, pentru o informare corecta.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.ursula-sandner.com, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Sandner Mind Consulting S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.ursula-sandner.com, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@ursula-sandner.com

Politica de confidentialitate

Securitatea datelor dumneavoastră personale şi protecţia confidenţialităţii sunt prioritare pentru noi!

De aceea, luăm toate măsurile de securitate necesare pentru a vă simţi în siguranță totală când vizitați ursula-sandner.com. Aceste măsuri se aplică atât în procesul de plată cât și tuturor datelor pe care le-ați pus la dispoziția noastră.

1. Colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră

Pentru a vă putea procesa comanda în cel mai bun mod posibil, vom păstra datele necesare și le vom transmite către compania de livrare. În cazul în care vă pierdeți documentele, vă rugăm să contactați echipa noastră de relații clienți. Vă vom trimite o copie a comenzii. Transferul neautorizat către terți al datelor dumneavoastră personale este exclus.

1. Este important pentru noi ca dumneavoastră să puteți influența activ timpul și locul livrării în conextul unei comenzi și livrări ușoare, înainte sau chiar în timpul transportului. În cazul în care compania de transport oferă diverse opțiuni de livrare, dorim și noi să vă oferim acest serviciu.  Pentru ca firma de livrare să vă poată oferi un anumit interval pentru livrare sau pentru a vă oferi opțiunea de a alege o altă dată de livrare, vom pune la dispoziția firmei de curierat date personale, mai exact adresa și adresa de e-mail, iar – dacă e specificat – și numărul de telefon. Dacă e necesar, veți primi un e-mail sau un sms de la agentul firmei de transport, fapt ce vă permite să ajustați locul / timpul livrării sau să fiți informat în legătură cu perioada de livrare.

Această transmitere este o parte obligatorie a relației contractuale cu ursula-sandner.com și nu poate fi evitată.

2. În plus, există posibilitatea să apelăm la companii din afara Spațiului Economic European (SEE) pentru a ne sprijini în desfășurarea activității noastre și pentru servicii de relații cu clienții. Printre serviciile externalizate se numără, spre exemplu, listarea de produse noi, crearea și traducerea produselor în magazin, mentenanța generală a magazinului, servicii de traducere, de audit și/sau de control al stocurilor. Acești furnizori de servicii au acces la datele personale ale clienților doar atunci când au nevoie de aceste date pentu a-și putea desfășura activitatea.

2. Standardele de siguranță

Pentru transferarea datelor, site-ul www.ursula-sandner.com utilizează așa numitul sistem de securitate SSL cu criptare de 128-biţi. Această tehnologie oferă cea mai bună securitate posibilă fiind folosită și de marile bănci pentru protejarea datelor electronice. Veţi putea ști dacă un site folosește transmisia încriptată de date dacă vedeţi simbolul unui lacăt încuiat pe bara inferioară de stare a browser-ului.

Pentru a proteja datele transmise prin formulare online folosim în anumite cazuri serviciul reCAPTCHA oferit de Google Inc. Serviciul este folosit în special pentru a diferenția datele introduse de utilizatori autentici de cele transmise în scopuri ilegale prin programe de calculator sau procese automate. Acesta include trimiterea adreselor IP și a altor eventuale date cerute de Google pentru serviciul reCAPTCHA. Colectarea de date este supusă reglementărilor privind Politica de confidențialitate Google (Google Inc.). Mai multe informații despre Politica de confidențialitate Google găsiți la linkurile următoare: https://www.google.de/intl/ro/privacy sau https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

3. În detaliu, garanția noastră de securitate:

  • Pentru a ne asigura că sunteţi protejaţi în timpul sesiunii de cumpărături, folosim criptarea SSL de 128 biţi (secure socket layer protocol) pentru toate tranzacţiile. Acest lucru înseamnă că, ori de câte ori ne trimiteţi date precum adresa dumneavoastră sau alte date personale, acestea vor fi codificate astfel încât nimeni nu le poate accesa în afară de noi și dumneavoastră.
  • Niciun client al ursula-sandner.com nu a întâmpinat probleme legate de posibila utilizare ilegală a cardurilor de credit sau a informațiilor bancare. Dacă totuși ar apărea un caz de abuz în legătură cu o comandă de pe site-ul nostru, vă rugăm să vă adresați băncii emitente a cardului dumneavoastră, deoarece ei sunt cei în măsură să descopere și să rezolve această problemă.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi:

1)  Dreptul la informare (art.12)

2)  Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3)  Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

  1.    a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  2.    b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  3.    c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4)  Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

 

Responsabilitati privind produsele

S.C. Sandner Mind Consulting S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina “Politica de returnare“

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.


Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizata;
d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
e) catalog;
f) telefon cu interventie umana;
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
k) posta electronica (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. Sandner Mind Consulting S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Sandner Mind Consulting S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.ursula-sandner.com.

 

Un comentariu pentru “Termeni si conditii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *