Starea de recunostinta iti creste vibratia energetica

”Daca doresti sa iti schimbi viata in bine, schimba-ti vibratia generala pe care o emani, cu ajutorul recunostintei. Daca iti vei focaliza intreaga energie asupra recunostintei, in viata ta vor aparea adevarate miracole.

Daca doresti sa iti schimbi rapid viata in bine, gaseste in fiecare zi cat mai multe motive pentru care te simti recunoscator, pana cand vei vedea cu ochii liberi schimbarea. Nu te limita insa la a scrie aceste motive. SIMTE starea de recunostinta. Puterea ta straluceste in SENTIMENTELE pe care le investesti in starea de recunostinta.

Sentimentele pe care le traiesti astazi atrag evenimentele pe care le vei experimenta maine. Astfel, grijile atrag alte griji. Anxietatea atrage si mai multa anxietate. Nefericirea atrage nefericire. Insatisfactia atrage insatisfactie. PE DE ALTA PARTE … Bucuria atrage si mai multa bucurie. Fericirea atrage si mai multa fericire. Pacea atrage pace. Recunostinta atrage recunostinta. Bunatatea atrage bunatate. Iubirea atrage iubire.

Universul te calauzeste si comunica cu tine in fiecare secunda a vietii tale. El reactioneaza la gandurile tale si iti ofera un feedback nepretuit prin intermediul sentimentelor tale. Altfel spus, sentimentele tale reprezinta un instrument de comunicare cosmica! Sentimentele pozitive se traduc prin: “AI PROCEDAT FOARTE BINE”. Cele negative iti atrag atentia ca trebuie sa iti schimbi gandurile asupra carora te focalizezi.

Pune-te la unison cu comunicarea cosmica ce iti sta la dispozitie in fiecare zi. Tu nu esti niciodata singur, nici macar pentru o singura secunda. Universul te insoteste la fiecare pas. El te calauzeste, dar trebuie sa il asculti!

Cauta aspectul pozitiv in orice situatie, indeosebi in cele care par sa fie negative. Tot ce atragem in viata noastra ne ajuta sa crestem, ceea ce inseamna ca in ultima instanta este pentru binele nostru.

Schimbarea caii si a directiei in care calatoresti necesita noi calitati si puteri, care corespund intru totul lucrurilor marete care ne asteapta sa le realizam.

Oriunde te-ai afla si oricat de dificila ar parea sa fie situatia actuala, tu te indrepti intotdeauna catre mai multa maretie. Intotdeauna. “

/Invataturi zilnice/ – Rhonda Byrne

 

Sursa articol Energie pozitiva

 

 

3 comentarii pentru “Starea de recunostinta iti creste vibratia energetica

  1. Corect, fiindca nu vei primi mai mult pana ce nu poti demonstra ca poti gestiona ce ai deja, si ce mod mai simplu de a gestiona decat sa fii recunoscator pentru ce ai deja

  2. Eu am experimentat aceasta si functioneaza cu BRIO de multa vreme.Ma simt bine mereu si am grija zilnic pentru a face lucrurile frumos si intr-adevar sunt tot timpul recunoscatoare.Traiesc Prezentul la maxim si iubesc ,iubesc tot ce vad si Universul imi raspunde cu Iubire.

    A voastra prietena ,Maria
    M-a relaxat articolul ….

  3. CORPUL OMENESC ESTE CA O BATERIE CARE POT TIMPUL SE INCARCA CU ENERGII SI PIERDE ENERGII!DACA STAREA DE SPIRIT ESTE POZITIVA PERMANENT TE INCARCI CU ENERGII POZITIVE SI EMANEZI IN IN JURUL TAU STARE DE SPIRIT POZITIVA CEEA CE FACE BINE LA ALTII SI TIE.DACA STAREA DE SPIRIT ESTE NEGATIVA TE INCARCI TOT TIMPUL CU ENERGII NEGATIVE STAREA DE SPIRIT DEVINE NEGATIVA SI EMITI ENERGII NEGATIVE CARE FAC RAU TIE SI ALTORA! CE SE INTIMPLA CIND BATERIA SLABESTE SE INCARCA TOT MAI PUTIN CU ENERGII CU CARE S-S INCARCAT TOATA VIATA(DACA SUNT POZITIVE ESTE FOARTE BINE SI RAMAI PINA LA SFIRSIT UN OM POZITIV DACA ESTE INVERS SFIRSESTI CA UN OM NEGATIV!RECUNOSCATOR SAU NERECUNOSCATOR POTI FII DOAR SORTII CARE TE-A AJUTAT SA TE NASTI UN OM POZITIV SI NERECUNOCATOR TOT EI(SORTII)SI SA TE AUTOEDUCI CU RECUNOSTINTA CA AI PRIMIT VIATA SI SA CULEGI CIT POTI FAPTE POZITIVE SI SA FACI TOT LA FEL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.