Revelionul – revelația renașterii

Dr. Ursula Sandner „Succesul nu este final, eșecul nu este fatal: curajul de a continua este cel care contează.” W. Churchill

Curajul de a continua în ciuda obstacolelor și dificultăților, curajul de a spune „nu”, curajul de a spune „da”, curajul de a-ți asuma propria cale, curajul de a renunța la ceea ce îți este dăunător, curajul de a fi tu însuți și a-ți asuma puterea interioară devenind tot ceea ce poți și vrei să devii.

Nu putem deveni cea mai bună variantă a noastră dacă rămânem acolo unde suntem și nu întotdeauna trebuie să întoarcem pagina, uneori trebuie să o rupem și să alegem încrezători o altă cale.

De multe ori, prinși în agitația vieții de zi cu zi, uităm să mai dăm ascultare vocii noastre interioare, uităm să ne mai onorăm dorințele, nevoile și ființa. Alergăm în stânga și în dreapta, ne lăsăm prinși în tot felul de lupte pe care noi înșine le-am creat și mai trece o zi și încă o zi și de fiecare data ne promitem că de mâine sau de luni sau de la anul o să fie altfel…

Și, da, se poate să fie și altfel în ciuda faptului că poate astăzi ne simțim neputincioși, lipsiți de speranță, neîncrezători și chiar dacă nu reușim să vedem cum putem face să se întâmple toate acele lucruri pe care ni le dorim atât de mult. Poate că nici măcar nu ar trebui să ne focalizăm atât de mult pe CUM pot deveni realitate, ci doar trebuie să facem primul pas și apoi, dacă suntem pe calea noastră, pe „calea cea bună”, următorii pași ni se vor revela unul după altul și vom ajunge acolo unde ne dorim cu adevărat. Însă, înainte de toate, trebuie să credem cu o dorință arzătoare și cu o pasiune de nestrămutat în ceea ce ne dorim.

Dacă vrem să evoluăm, trebuie să fim dispuși să ne facem prezentul și viitorul diferit de trecut și să conștientizăm faptul că istoria noastră nu este destinul nostru.

Niciun om „mare” nu a devenit „mare” fără să creadă că SE POATE și niciun om „mic” nu a rămas „mic” fără să creadă că doar atât se poate

Schimbarea începe întotdeauna de la nivel mental!

Indiferent câte limitari ne impunem și câte conflicte interioare și întrebări am avea, în spatiul sacru al intimității noastre, atunci când privim în interior cu sinceritate, totul „ni se desconspiră”, totul se deslușește ca și cum am fi rezolvat un imens puzzle – toate piesele se aranjează de la sine ca într-o opera de artă, iar acea opera de artă este, până la urmă, viața noastră. În interiorul nostru avem deja toate răspunsurile la întrebările care ne frământă și toare resursele de care avem nevoie pentru a schimba ceva.

Acum, la sfârșit de an, te invit să îți acorzi un moment de sinceritate cu tine însuți....Înainte de a ne stabili rezoluții și obiective, înainte de a porni la un nou drum, poate că ar trebui să fim, în primul rând, sinceri cu noi înșine…

Tu ce îți dorești cu adevărat? Ce nu îți mai dorești să facă parte din viața ta? Ce motivație ai pentru tot ceea ce te pregătești să faci în noul an? Sunt obiectivele tale în acord cu valorile care te definesc (acelea autentice, nu insuflate sau preluate de la alții)? Pornind pe această cale, vei trăi în acord cu autenticitatea ta? Te bucură cu adevărat planurile pe care ți le-ai stabilit? Contribuie la echilibrul și armonia ta interioară? Îți desăvârșesc fericirea? Poate că ar trebui să ne răspundem cu sinceritate la toate aceste întrebări înainte de a ne angaja în noi demersuri și activități.

Eu știu că ești un om minunat preocupat de dezvoltarea ta personală și de propria împlinire și pentru asta nu am decât cuvinte de laudă și de mulțumire la adresa ta.

Îți mulțumesc pentru mi-ai fost alături și în acest an și pentru că împreună reușim să ne aducem contribuția în această lume și să schimbăm ceva, fiecare în felul său. Însă, schimbarea întotdeauna începe din interior.

Îți mulțumesc pentru că depui eforturi, deși știu că uneori îți este greu, să îți recâștigi puterea interioară și să preiei controlul asupra vieții tale. Și nu pot decât să mă bucur și să fiu onorată că și eu fac parte din acest proces al tău.

Eu am încredere în tine și te voi susține în continuare deoarece îmi doresc ca noi să fim schimbarea pe care vrem să o vedem în lume!

Acum la sfârșit de an, gândurile mele se îndreaptă înspre tine. Îmi doresc să te simți împlinit, să fii fericit și din ce în ce mai conștient de tine însuți!

Și îmi doresc ca în noul an să ne îndreptăm atenția și energia înspre ceea ce contează cu adevărat pentru noi.

Vă mulțumesc pentru că împreună suntem o comunitate atât de frumoasă și fie ca pe an ce trece să ne descoperim și amplificăm puterea interioară din ce în ce mai mult!

Crăciun fericit! Sărbători fericite! La mulți ani 2016!

Și nu uita…Puterea este în mâinile tale! Folosește-o!

Te îmbrățișez cu drag,

Ursula

 

 

 

27 comentarii pentru “Revelionul – revelația renașterii

 1. Mulțumesc din suflet! Sunt recunoscătoare pentru tot, primesc întotdeauna încurajarea de care am nevoie prin toate articolele publicate. Sărbători binecuvântate!

 2. Un Craciun Fericit si Un An Nou plin de bucurii, liniste si iubire iti doresc si eu tie Ursula. Si nu in ultimul rand iti multumesc pentru toate articolele tale in care de multe ori m-am regasit si m-ai ajutat sa am mai multa incredere in propriile mele forte si sa descopar de fapt cat sunt de minunata si de puternica. Pentru ca am avut parte in viata de cateva incercari care poate pe altii i-ar fi pus la pamant, dar am reusit sa trec peste toate si uite-ma azi aici in viata, alaturi de copilul meu si invat in continuare sa ma respect mai mult pe mine si incerc sa dau un alt sens vietii mele. Iti multumesc inca o data !! :*

 3. Multumesc pt incurajari,pt tot ceea ce mi-ai oferit in aceste articole.Esti un om minunat. Iti urez SARBATORI FERICITE! si LA MULTI ANI!

 4. Multumesc pentru tot ce ai facut pentru noi. Pentru noul an îti doresc succes, fericire si împlinirea dorintelor tale.

 5. Mulțumesc mult pentru tot, mă bucur ca faci parte din viața mea, chiar și așa virtual, Crăciun fericit și cu pace în suflet!

 6. Iți mulțumesc Ursula că te-am descoperit. Am avut parte de un an cu multe probleme,greutăți… Dar azi sunt mai puternică decât ieri, mai împlinită,mai încrezătoare în propriile mele forte. Mam descoperit într-un cuvint. Te-am urmărit îndeaproape. Atât de mult curaj am prins citindu-le zilnic, nu mult, suficient încât sa depășesc. Mulțumesc mult. Ești o femeie minunată. Te recomand tuturor prietenilor mei.. Să ai cele mai frumoase sărbători ? fericite. La multi ani!! ? ? ? ? ? ?

 7. Buna! Incep prin ati fi recunoscatoare pentru articolele minunate pe care le postezi si pe care le citesc cu mult interes. Cred ca ai un merit deosebit la schimbarea multora dintre noi. Pentru mine 2015 a fost un an extraordinar din toate punctele de vedere: am realizat aproape tot din ceeace mi-am propus, am invatat multe, am castigat „batalii”, am pierdut oameni dragi, dar mai presus de toate, am trait… ma opresc doar ca sa-ti spun MULTUMESC si sa-ti doresc un 2016 in care sa continui sa fii la fel de minunata… La multi multi ani!!!

 8. Așa este!!ne regăsim in articolele tale de foarte multe ori!iti mulțumesc ca exiști!iti doresc in An Nou fericit si tot ceea ce iti dorești!La mulți ani!

 9. Ca sa înceapă ceva, trebuie sa existe mai întâi un sfârșit. Orice final aduce cu el lecții de învățat. Iti doresc un an mai bun ca acesta. Sărbători fericite

 10. Multumesc si eu!Recunoscătoare ptr tot ce scri,pentru dragostea fața de noi,semenii tăi.LA MULTI ANI!UN AN NOU FERICIT SI CU ÎMPLINIRI PE TOATE PALIERELE VIEȚII!!!

 11. Multumesc din suflet! De fiecare data cand postezi ceva pe facebook am impresia ca scri pentru mine. Imi oferi prin articolele tale raspunsuri magice, uneori in timp foarte scurt! 2015 a fost izbitor pentru mine. M-a transformat din ratusca neagra in lebada alba. Acest an mi-a aratat puterea mea interioara. Atunci cand uit de ea, apar postarile tale si imi reamintesc. Iti multumesc din suflet ca existi, ca postezi si ca ne sprijini. Imi doresc in 2016 sa te pot vizita. Visul meu este sa devin un psiholog bun pentru cei in suferinta. Iar tu esti exemplul meu profesional! La multi ani!

 12. Esti minunata…..esti atat de cunoscatoare in ceea ce priveste natura emotionala..cred ca ai ajutat multi oameni..esti binecuvantata!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.