Învinge-ți emoțiile negative și construiește-ți o minte sănătoasă

Învață despre psihicul uman și problemele recurente care ne trag înapoi zi de zi și ne împiedică să construim viața pe care ne-o dorim.

Vei reuși să

 • Îți iei gândurile în stăpânire și să nu te mai lași influențat de trăiri negative
 • Îți dezvolți o atitudine și o mentalitate de învingător
 • Să recunoști jocurile psihologice și să ieși din ele
 • Să identifici factorii care te împiedică să ai o viață fericită și să îi schimbi
COMANDĂ CARTEA ACUM! (doar 99 LEI)

Cartea este pentru tine dacă

 • Vrei să îți controlezi mintea și emoțiile
 • Vrei să nu te mai lași influențat de trăiri negative
 • Vrei să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat
 • Treci printr-o perioadă grea a vieții tale și simți că nu îi mai poți face față
 • Te simți lipsit de putere și de speranță
 • Nu ai încredere în tine și te lași influențat de alții
 • Ai regrete, te învinovățești, te devalorizezi și te critici
 • Nu ai curaj să faci ceea ce îți dorești
 • Simți că viața ta nu are sens
 • Ai dificultăți și probleme în relațiile interpersonale
 • Simți că ceilalți nu țin cont de tine
 • Ești nemulțumit de relația ta de cuplu

”Călătoria de o mie de mile începe cu primul pas.”

proverb chinezesc

Ce spun cei care au cumpărat cărțile

Cartea te va ajuta să

 • Îți iei gândurile în stăpânire și să nu te mai lași influențat de trăiri negative
 • Îți dezvolți o atitudine și o mentalitate de învingător
 • Să recunoști jocurile psihologice și să ieși din ele
 • Să identifici factorii care te împiedică să ai o viață fericită și să îi schimbi

După multă muncă, mult studiu și ședințe de psihoterapie, am scris această carte pentru a putea mai bine transmite informația pe care am dobândit-o despre psihicul uman, și problemele recurente care ne trag înapoi zi de zi, și ne împiedică să construim viața pe care ne-o dorim.

Alătură-te acum celor peste 10.000 de români care au achiziționat cărțile

Și descoperă cum să îți învingi emoțiile negative și să îți construiești o minte sănătoasă

Am lucrat cu o mulțime de oameni care au venit să îmi ceară ajutorul spunându-mi:

 • Vreau o schimbare în viața mea, simt că nu mai pot continua în felul acesta
 • Nu înțeleg de ce sunt atât de nefericit, am o familie frumoasă, o casă, un job care îmi place, însă uneori îmi vine “să fug in lume”
 • Sunt într-o relație de 5-10-20 de ani, știu că îmi face rău însă nu pot să plec.
 • Regret că am irosit atâția ani din viața mea sacrificându-mă pentru cei care credeam că m-ar fi iubit
 • Îmi pare rău că am renunțat la visurile mele, îmi pare rău că m-am lăsat influențat de familia mea și de cei din jur, îmi pare rău că nu am fost mai hotărât și nu am făcut ce mi-am dorit eu cu adevărat
 • Îmi pare rău că m-am mințit și m-am autoiluzionat. Asta fac și acum și sper să găsesc o soluție prin care să mă iubesc și să mă respect mai mult
 • Nu pot să mă accept așa cum sunt. Mă simt vinovat pentru că… și pentru că… Dar, cumva, simt că nu a fost vina mea. Nu știu ce să mai cred
 • Mi-aș dori să o iau de la zero dar îmi lipsește curajul și mi-e teamă că nu mă voi putea descurca de unul singur

Despre Dr. Ursula Sandner

Life coach și psihoterapeut, având o vastă experiență în domeniu dobândită în urma interacțiunilor cu sutele de oameni care i-au trecut pragul cabinetului.

A participat și a organizat nenumărate evenimente privind dezvoltarea personală precum conferința și workshop-ul intensiv de life coaching „Puterea ta interioară” susținute la București, sesiunile de life coaching de grup din cadrul proiectului „Arborele Vieții” și alte workshop-uri tematice susținute de-a lungul carierei.

Cărțile tipărite publicate până acum au fost citite de peste 15.000 de oameni, iar ebook-ul gratuit „Iubire, relații și viață. Reflecții” a fost descărcat de peste 100.000 de oameni.

Descoperă acum puterea ta interioară

Învinge-ți emoțiile negative și construiește-ți o minte sănătoasă

În acest sens, am structurat cartea în cinci capitole,
fiecare capitol având o temă specifică:

Capitolul 1

A trăi în acord cu sinele tău real

În acest capitol am abordat problema lipsei de autenticitate. Cu toții avem un sine fals și un sine real. Sinele fals se formează preluând de-a lungul timpului, prin educație și influențe sociale, credințe, principii, valori, atitudini, comportamente. Însă, pe măsură ce ne maturizăm și anii trec, putem să ne dăm seama că, deși urmăm aceeași cale cunoscută pe care am mers toată viața, nu reușim să fim fericiți.

Ne simțim ca și cum ceva ar fi în neregulă cu noi, suntem tensionați, avem conflicte interioare și nici măcar nu ne dăm seama care este motivul. Unul dintre motive ar putea fi exact acesta – faptul că trăim într-o manieră care nu ne reprezintă, că facem alegeri și că luăm decizii importante în acord cu masca socială, însă fără a ne da seama dacă acestea sunt într-adevăr potrivite nouă, dacă sunt în acord cu autenticitatea noastră încă neexplorată.

Cu cât mai îndepărtați suntem de sinele nostru real, cu atât mai mari sunt șansele să dezvoltăm diferite nevroze (depresie, anxietate, atacuri de panică) și chiar tulburări psihosomatice.

Capitolul 2

A fi o victimă sau a fi un învingător

Faptul că te simți captiv în propria viață, blocat în probleme fără a vedea vreo ieșire, lipsa de acțiune, neîncrederea în sine, neîmplinirea, eșecurile, faptul că te simți lipsit de putere, resemnarea (în sensul de complacere în suferință) care atrage după sine reprimare, furie, frământări interioare, amărăciune etc, sentimentul că ești nedreptățit sau persecutat de soartă sau de alții – toate acestea pot fi cauzate de faptul că ți-ai însușit un rol de victimă și poate nici măcar nu conștientizezi acest lucru.

La polul opus vorbim despre o atitudine și o mentalitate de învingător, care și ele pot fi învățate și însușite. În acest capitol am detaliat cum se poate produce această transformare.

Capitolul 3

Destin sau responsabilitate personală

Am explicat de ce oamenii se simt lipsiți de putere atunci când nu își asumă responsabilitatea asupra vieții lor. Puterea interioară se amplifică atunci când ești congruent cu tine însuți și când trăiești asumat, pentru că în acest fel îți conștientizezi limitele, slăbiciunile și calitățile.

Asumându-ți responsabilitatea pentru viața ta, îți dai seama câtă putere ai de fapt pentru a realiza orice schimbări dorești și a trăi liber. Atunci când știi cine și cum ești și îți asumi pe de-a-ntregul propria-ți persoană, nimeni nu te poate atinge în interiorul tău și nici nu poate să îți facă vreun rău.

Capitolul 4

Relații fericite sau jocuri psihologice

Relațiile reprezintă pentru oameni unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții lor. Investesc enorm, au așteptări și speranțe și de multe ori își găsesc fericirea tot acolo. Însă relațiile sunt dinamizate de multe ori de niște jocuri psihologice conștiente sau inconștiente, iar acest lucru duce la conflicte, resentimente, dramă, suferință, neînțelegere, consum psihic și emoțional, pierderea încrederii în sine și în ceilalți ș.a.m.d.

În acest capitol explic felul în care putem recunoaște jocurile psihologice pentru a nu mai cădea în capcana lor. Vorbesc, de asemenea, despre ce este pozitiv și funcțional și ce este toxic și disfuncțional în cadrul unei relații.

Capitolul 5

Viața trăită frumos și ecologic

Calitatea vieții unui om este dată, în primul rând, de felul în care gândește și de emoțiile pe care le hrănește în mintea lui. În acest capitol vorbesc despre cum poți să îți iei mintea în stăpânire și să faci din ea un aliat de nădejde pentru ca tu să îți învingi trăirile negative, să te eliberezi de tot ce îți răpește din bucuria de a trăi – fie că vorbim de gânduri iraționale, credințe limitative sau factori externi.

Până la urmă, cu o gândire rațională și o minte sănătoasă vom ști cum să ne raportăm constructiv la problemele din viața noastră și vom vedea mult mai clar soluțiile.

Traumele trecutului sunt de multe ori ascunse

Nu știm că avem traume, pur și simplu trăim cu un handicap pe care nici măcar nu îl recunoaștem.

De aceea vorbesc despre vindecare, despre vindecarea adevărată, profundă, a minții.

 • Dacă simți că o parte din tine se opune schimbării, atunci această carte este pentru tine.
 • Dacă vrei să evoluezi spre o versiune mai bună a ta, acestă carte te va ajuta.
 • Dacă vrei să îți descoperi puterea ta interioară și să o canalizezi spre scopurile tale, atunci citește această carte.

Pentru cine NU este această carte

 • Dacă te simți întreg și ești mulțumit de cum te raportezi la cei din jur, nu ai nevoie de această carte.
 • Dacă viața nu prezintă dificultăți și ai resursele interioare pentru a ataca orice provocare, nu cumpăra cartea.
 • Dacă simți că trăiești autentic și în armonie cu valorile tale interioare, această carte nu este pentru tine.

Această carte vine cu garanție 200%

Ce înseamnă asta? Dacă dintr-un motiv, oricare ar fi acela, ești nemulțumit de carte, sau simți că nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, îți voi returna banii fără nicio discuție. Va trebui doar să-mi trimiți un e-mail și vei primi înapoi întreaga sumă pe care ai plătit-o pe această carte.

Cartea îți rămâne ție!

Puterea ta interioară nu este un mit

este o forță de care trebuie să te folosești.

COMANDĂ CARTEA ACUM! (doar 99 LEI)
Dacă dorești să primești cartea în altă țară decât România te rugăm să plasezi comanda pe Amazon.