Ce conține acest material audio?

Audiobook in format MP3

Conţinutul acestui material este o perspectivă profundă asupra relațiilor de cuplu. Vei învăța care este sursa principală a frustrărilor, conflictelor și neîmplinirilor într-o relație, dar mai important, cum poți avea o relație de invidiat. Întreg audiobook-ul conține 7 materiale mp3 cu durata totală de 104 minute.

Cartea in format PDF

Acest material este însoţit de materialul în format PDF care conține transcrierea cuvânt cu cuvânt a textului din materialul audio, pentru cei care preferă şi varianta text. Astfel, vei putea reveni cu ușurință la pasaje sau idei cu o simplă căutare după cuvintele cheie.

Consultanta gratuita

Primești consultanță gratuită timp de 6 luni, pe o platformă creată special pentru beneficiarii pachetului. Astfel vei primi pe lângă informațiile extraordinare și consultanță punctuală la întrebările sau problemele cu care te confrunți.

 

Acest program ți se potrivește dacă:

Ești într-o relație care nu mai funcționeaza la fel ca la început și vrei sa afli ce trebuie sa faci pentru avea din nou o relație fericită;

Ai avut mai multe dezamăgiri cu privire la relații și vrei să știi care este cauza pentru care acele relații nu au funcționat și mai ales ce ai de facut pe viitor;

Vrei să te dezvolți personal și să adaugi bagajului tău de cunostințe tot ce trebuie să știe o persoană despre relații pentru a avea o viață împlinită în acest sens.

Printr-un SHARE îți poți ajuta și prietenii

Cum a fost gândit acest program și ce beneficii are?

Pe lângă valoarea informației, un mare atuu al acestui program este flexibilitatea pe care el ți-o oferă. Îl poți urmări așadar de oriunde:

De acasă
Din birou
Din mașină
În parc

Cuprins și Mostre gratuite

Mai jos ai cuprinsul şi principalele beneficii ale fiecărui capitol din această carte audio. Ascultă gratuit câte o mostră din materialul audio, ca să vezi ce ți-am pregătit. (click pe butonul de play)

În plus fața de aceste beneficii fantastice vei primi exerciții, studii de caz dar mai ales, vei învăța cum poți transforma relația voastră cu un exercițiu simplu pe care îl poți începe de azi

CÂT TREBUIE SĂ INVESTEȘTI ÎN ACEST PROGRAM

Investiția pe care trebuie să o faci în acest program este de doar 49 de lei.

O scurtă recapitulare cu produsele incluse în pachet:

Da, vreau acest program

49 lei

Investești o singură dată și folosești o viață aceste informații,
atât în relația ta de cuplu cât și în relația copiilor sau apropiaților tăi, pe care îi poți ajuta să se educe în acest sens. Cu siguranță îți vor fi profund recunoscători.

Alătură-te celor care deja s-au convins

“Am avut şi eu ȘANSA de a o cunoaște pe Ursula şi de a lucra cu ea. Ceea ce a început ca o terapie pentru acceptarea pierderii unui părinte, a culminat cu o adevărată lecție de dezvoltare personală: răspunsuri la întrebări existenţiale, recăpătarea încrederii în sine , adoptarea valorilor sănătoase în viaţă …o experiență înălţătoare alături de un om care are răspuns pentru orice întrebare , explicații simple şi logice.”

“Dragă Ursula Yvonne Sandner, ai pus întrebari, ai propus soluţii, am analizat împreună situaţii, dar eu am fost şi voi fi cel care iau hotărârile.În calitate de psihoterapeut, consider cî îţi faci meseria cu multă seriozitate, profesionalism şi devotament, eşti respectuoasă cu un tonus calmant care m-a făcut să mă deschid faţă de tine în timpul şedinţelor de terapie.”

“Draga mea Ursula, nu timpul le rezolvă pe toate, ci oamenii pe care ai șansa să îi întâlnești te vindecă. De aceea, doresc să îți mulțumesc din suflet pentru sprijinul acordat. Am reușit să descopăr potențialul din mine, ba chiar mai mult, mi-ai ridicat tot ceea ce am de calitate! Îți sunt recunoscătoare pentru tot și sunt foarte fericită pentru viața de calitate pe care o savurez cu plăcere și bucurie.”

Despre traineri

Dr. Ursula Sandner

Dr. Ursula Sandner este life-coach, psihoterapeut, formator si trainer. Fiind un nume de referință în domeniu, cariera sa este încununată de succes prin nenumăratele cazuri ale persoanelor cu care a lucrat, atât în ședinte individuale, cât și în life-coaching de grup.

Ursula Sandner devine un model prin verticalitate și congruență, atitudine și mentalitate de învingător, perseverență și pasiunea cu care își trăiește vocația. Deține o bogată experiență participând și organizând numeroase evenimente privind dezvoltarea personală – conferințe, workshop-uri și cursuri.

Este autoarea programelor de life-coaching Școala Vieții, a cărților „Iubire, relații și viață. Reflecții”, "Puterea ta interioară - preia controlul asupra vieții tale" precum și a numeroase articole și lucrări științifice publicate în reviste de specialitate.

Meseria mea - cea de life-coach, psihoterapeut și trainer - m-a ales pe mine, nu eu am ales-o pe ea. În timp ce mă căutam pe mine, mi-am găsit și vocația.

Pregătire profesională

 • Doctor în științe sociale, Universitatea de Vest, Timișoara;
 • Masterat în Psihologia Organizațională și a Conducerii, UVT, Timișoara;
 • Facultatea de Psihologie, Timișoara
 • Formare în psihoterapie integrativă în cadrul Institutului Român de Psihoterapie Integrativă
 • Formator acreditat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației, Cercetării și Inovării;
 • Formare de bază în analiza tranzacțională, Asociația Română de Analiză Tranzacțională;
 • Practician NLP - ARONLP, IANLP, EANLP, Asociația Română pentru Programarea Neuro-Lingvistică;
 • Master Practician NLP - Master IANLP, ARONLP, EANLP, Asociația Română pentru Programarea Neuro-Lingvistică;
 • Trainer NLP - Trainer ARONLP, EANLP, IANLP, Asociația Română pentru Programarea Neuro-Lingvistică.

Pera Novacovici

CEL MAI CITIT PSIHOLOG ȘI AUTOR ROMÂN DE DEZVOLTARE PERSONALĂ DIN ROMÂNIA

Numele meu este Pera Novacovici, sunt psiholog şi fondatorul comunităţii Personalitate alfa.

Subiectul iubirii este unul care m-a fascinat dintotdeauna şi puţină lume ştie că lipsa de iubire m-a împins pe drumul autocunoașterii şi al dezvoltării personale care apoi m-a împins spre descoperirea vocaţiei.

Am făcut 5 ani de Politehnică înainte să îmi descopăr vocaţia de psiholog, acum mai bine de 12 ani. De atunci misiunea mea este să ghidez oamenii pe drumul propriei lor evoluţii din punctul în care ei se află la un moment dat, până în punctul în care ei îşi doresc să ajungă.

Pentru asta mă specializez continuu în domeniul psihologiei.

 • sunt psiholog, am absolvit cursurile Universităţii de Vest din Timişoara;
 • sunt trainer, training of trainers diplomă Timişoara Maria Hilfe;
 • coach la CED;
 • psihoterapeut în formare, la Universitatea de Vest din Timișoara, PSIHOTERAPIE transpersonală;
 • am scris 6 cărţi
 • am creat peste 12 cursuri online pe subiecte precum vocaţia, iubirea şi relaţiile, educaţia financiară, sport şi nutriţie, atitudine şi mentalitate, dezvoltarea ineligenței emoţionale, singur sau în colaborare cu unii dintre cei mai competenţi specialişti din România pe aceste domenii;
 • am scris peste 350 de articole despre dezvoltarea personalităţii şi cum putem obţine ceea ce ne dorim în lumea exterioară folosindu-ne de abilităţile şi talentele pe care le deţinem pe blogul meu;
 • organizez seminarii, workshop-uri şi tabere de dezvoltare personală şi ţin conferinţe pe subiectele enumerate mai sus.

Iubesc să lucrez cu oamenii care îşi doresc mai mult de la ei şi de la viaţă, şi mi-ar face o mare plăcere să pot să fiu unul dintre ghizii tăi în călătoria ta de evoluţie şi dezvoltare.