Conferinta Internationala de Psihoterapie Integrativa

Dragi colegi,

Avem onoarea și bucuria de a vă invita la Conferința Internațională de Psihoterapie Integrativă desfășurată la București, în perioada 5 -6 martie 2011.

„Abordarea stării de bine din perspectiva integrativă și interdisciplinară” este titlul conferinței prin care ne propunem să oferim un eveniment atât din perspectiva științifică cât și socială.

Părerea noastră este că succesul științific al conferinței depinde în mare parte de contribuția echipei de profesioniști, din care sperăm să faceți parte și dumneavoastră. Programul va cuprinde mai multe elemente specifice psihoterapiei integrative, dar și numeroase cercetări și teorii menite să ofere noi modalități de intervenție psihoterapeutică în tratarea copiilor și a adolescenților.

De asemenea ne propunem să identificăm noi direcții de colaborare între specialiștii din domenii diferite și totodată complementare cum sunt: psihologia, medicina, asistența socială și dreptul.

Obiectivul central al conferinței este clădirea de legături între aspectele teoretice (cercetări și rezultate științifice) și practica, cu scopul de a dezvolta starea de bine a clienții noștri, și implicit a societății din care facem parte.

Avem convingerea că programul științific și ospitalitatea echipei de organizare vor face ca participarea la acest eveniment să rămână o experiență profesionala si personala memorabila.

Pentru mai multe informaţii despre conferinţă vă invit să accesaţi:

http://www.integrative-psychotherapy.ro/ .

Cu deosebit respect,

Mara PRICEPUTU – președinte IRPI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *