Conectează-te cu Adevărata ta Natură

1013103.largeMulţi dintre noi creştem şi cel mai important lucru este cine vom fi când vom fi mari. Apoi ne focalizăm pe a face toate acele lucruri pentru a avea lucrurile pe care le are o persoană care este aşa cum ne dorim noi să fim. Din păcate pentru mulţi dintre noi, ne concentrăm mai mult pe A AVEA decât pe A FI. Suntem creaţi ca şi fiinţe umane, şi când pierdem acest lucru din vedere şi începem să facem lucruri pentru a avea diferite bunuri, pierdem din vedere scopul pentru care ne aflăm aici. Nu aştepta să-ţi găseşti scopul...defineşte-ţi scopul. Declară cine eşti şi fă ca lucrurile pe care le faci să fie un efect a ceea ce eşti, nu doar ceva ce faci pentru a avea anumite lucruri. Când ceea ce faci este un rezultat a ceea ce eşti, vei avea lucrurile pe care cineva, care declari tu că esţi, le-ar avea. Trebuie să fii în acord cu tine însuţi şi să fii aliniat cu cel mai înalt scop care te defineşte.

Pune-ţi trei întrebări:

1. Ce îţi vine ţie uşor (să faci), dar mai dificil pentru alţii?

2. Ce ai face, ca şi muncă, pentru ani şi ani şi nu ai primi niciodată bani pentru asta?

3. Cum poţi să ajuţi şi cum poţi să dai înapoi?

Când trăieşti  în acord cu aceste răspunsuri eşti împlinit la cele mai înalte şi la cele mai importante nivele.

In timp ce cei mai mulţi dintre noi se concentrează pentru a ieşi din cursa şobolanilor, uităm despre scopul nostru măreţ care este să iubim, să slujim şi să fim fericiţi. Dar când ne focalizăm pe a iubi, a sluji şi a fi fericiţi, toate nevoile tale par să aibe grijă de ele însele şi unele dintre vechile tale nevoi de nivel inferior nu mai există şi tu devii mai conştient de scopul pentru care ai fost creat. Când eşti în acest loc natural, aşa cum sunt  majoritatea copiilor, tot ceea ce faci este să te joci şi eşti revitalizat cu o nouă vigoare şi curiozitate asupra vieţii.

Stai de pază la uşa minţii tale, pentru că totul îşi are originea în gândurile tale. Gândurile tale îţi vor creea emoţiile, care îţi conduc acţiunile, care-ţi produc rezultale. Înconjoară-te cu oameni şi structuri pozitive care îţi dau forţă. Tu creezi sau permiţi totul în viaţa ta, deci pune-te pe tine la cauza TUTUROR rezultatelor din viaţa ta. Acest lucru nu este nici rău, nici bine, este doar o evaluare retrospectivă. Puterea în această credinţă este că tu ai creat sau ai permis ceva în viaţa ta şi asta îţi aparţine...poţi să şi schimbi de asemenea dacă alegi să faci asta.

Conectează-te cu cine eşti cu adevărat, rămâi în acord cu acest lucru indiferent de ce sacrificii presupune pentru că Universul te răsplăteşte întotdeauna. Perfecţiunea naturii este întotdeauna la datorie, deci dă mai mult, iubeşte mai mult şi continuă să fii fericit!

De Louis Lautman

traducere Ursula Sandner

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.