Dr. Ursula Sandner este life-coach, psihoterapeut, formator si trainer
Învinge-ți emoțiile negative și construiește-ți o minte sănătoasă
Preia controlul asupra vieții tale, învață să te folosești de puterea ta interioară
ursula sandner
INTROSPECȚIE
INTROSPECȚIE
PUTERE INTERIOARĂ
PUTERE
INTERIOARĂ
ÎMPLINIRE
ÎMPLINIRE
Dezvoltarea personală este împânzită de mistici și povestitori. Lumea materialelor de auto-îmbunătățire și evoluție personală este invadată de oameni care-ți vând sfaturi și povești miraculoase care au ca scop doar să te facă să te simți mai bine, nu să te ajute să îți depășești problemele.
Eu nu cred în magie, cred în psihologie

Am studiat psihologia, pentru că a fost vocația mea. A fost domeniul unde am simțit că fac ceva cu impact pozitiv, că pot ajuta oameni în mod obiectiv. A urmat apoi să devin psihoterapeut, și acela a fost un pas în sus pe scara evoluției mele profesionale. Ulterior am devenit Coach, pentru a putea oferi o susținere mai complexă clienților mei și a-i încuraja să pășească singuri.

Coachingul este mai dinamic și adaptat nevoilor omului modern. Am lucrat mii de ore cu oameni ca mine și ca tine. Am dezgropat probleme ascunse în adâncurile subconștietnului și i-am ajutat pe oameni să își vindece traumele demult uitate.
Am identificat o serie de teme comune, de probleme repetitive, care apar la majoritatea oamenilor în forme diferite, dar cu rădăcini comune.


Nu știm să identificăm virușii minții, gândurile negative, nu știm să ne evaluăm obiectiv. Astfel de piedici ne pun bețe în roate și se transformă în probleme mari: incapacitatea de a fi autentici sau frica de succes. Chiar de-a lungul istoriei, faptul că nu am putut să ne acceptăm pe noi înșine, dar nici pe cei din jurul nostru, ne-a sabotat în mod repetat și ne-a stagnat evoluția ca societate. Și este un pas URIAȘ - acceptarea de sine. De la scară mare, războaie și persecuție religioasă, până la scară mică, divorțuri și crime… incapacitatea de a fi deschiși cu noi înșine și ceilalți a cauzat mari tragedii pe care acum le putem evita.


Dar trebuie să fim dispuși să le găsim și să le vindecăm.

carte

Dacă dorești să primești cartea în altă țară decât România te rugăm să plasezi comanda pe Amazon.

Am lucrat cu o mulțime de oameni care au venit să îmi ceară ajutorul
spunându-mi:
ursula sandner
sageta_mica
Vreau o schimbare în viața mea, simt că nu mai pot continua în felul acesta
sageta_mica
Nu înțeleg de ce sunt atât de nefericit, am o familie frumoasă, o casă, un job care îmi place, însă uneori îmi vine “să fug in lume”
sageta_mica
Sunt într-o relație de 5-10-20 de ani, știu că îmi face rău însă nu pot să plec.
sageta_mica
Regret că am irosit atâția ani din viața mea sacrificându-mă pentru cei care credeam că m-ar fi iubit
sageta_mica
Îmi pare rău că am renunțat la visurile mele, îmi pare rău că m-am lăsat influențat de familia mea și de cei din jur, îmi pare rău că nu am fost mai hotărât și nu am făcut ce mi-am dorit eu cu adevărat
sageta_mica
Îmi pare rău că m-am mințit și m-am autoiluzionat. Asta fac și acum și sper să găsesc o soluție prin care să mă iubesc și să mă respect mai mult
sageta_mica
Nu pot să mă accept așa cum sunt. Mă simt vinovat pentru că… și pentru că… Dar, cumva, simt că nu a fost vina mea. Nu știu ce să mai cred
sageta_mica
Mi-aș dori să o iau de la zero dar îmi lipsește curajul și mi-e teamă că nu mă voi putea descurca de unul singur

Explorând împreună cauzele și potențialele soluții la problemele lor am descoperit care sunt acele lucruri care funcționează și care îi pot ajuta să depășească suferința și impasul în care se aflau, reușind astfel să devină mai puternici, să facă schimbări și să trăiască așa cum și-ar fi dorit, în acord cu autenticitatea lor.

Această carte carte tratează exact aceste probleme. Pagină cu pagină, am adunat informații și concepte care să solidifice sănătatea gândirii. Imaginează-ți că reușești să-ți înfrângi gândurile negative, că reușești să îți identifici - în primul rând, credințele limitative.

Pagină după pagină am explicat virușii minții, ca să poți să știi care sunt aceia. De cele mai multe ori problemele noastre nu sunt cele pe care ni le imaginăm, iar a fi vigilent și informat este primul și cel mai important pas pentru a-ți forma o gândire sănătoasă.

Te invit să îți imaginezi ce ai face și cum ar arăta viața ta dacă de mâine orice ar fi posibil, iar obstacolele cu care te confrunți acum ar dispărea. Iar apoi te invit să conștientizezi câte dintre aceste obstacole sunt, de fapt, limitări autoimpuse.

element
telefon
Demonii nu se alungă, demonii se vindecă
Este timpul să îți iei viața în mâinile tale
Spune-le și prietenilor tăi despre cum să își găsească și folosească puterea interioară

Dacă dorești să primești cartea în altă țară decât România te rugăm să plasezi comanda pe Amazon.

Ce poate face această carte pentru tine? Te va ajuta să...
sageta_mica
Îți iei gândurile în stăpânire și să nu te mai lași influențat de trăiri negative
sageta_mica
Îți dezvolți o atitudine și o mentalitate de învingător
sageta_mica
Să recunoști jocurile psihologice și să ieși din ele
sageta_mica
Să identifici factorii care te împiedică să ai o viață fericită și să îi schimbi

După multă muncă, mult studiu și ședințe de psihoterapie, am scris această carte pentru a putea mai bine transmite informația pe care am dobândit-o despre psihicul uman, și problemele recurente care ne trag înapoi zi de zi, și ne împiedică să construim viața pe care ne-o dorim.

carte
ursula-sandner
Cartea este pentru tine dacă...
sageta_mica
Vrei să îți controlezi mintea și emoțiile
sageta_mica
Vrei să nu te mai lași influențat de trăiri negative
sageta_mica
Vrei să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat
sageta_mica
Treci printr-o perioadă grea a vieții tale și simți că nu îi mai poți face față
sageta_mica
Te simți lipsit de putere și de speranță
sageta_mica
Nu ai încredere în tine și te lași influențat de alții
sageta_mica
Ai regrete, te învinovățești, te devalorizezi și te critici
sageta_mica
Nu ai curaj să faci ceea ce îți dorești
sageta_mica
Simți că viața ta nu are sens
sageta_mica
Ai dificultăți și probleme în relațiile interpersonale
sageta_mica
Simți că ceilalți nu țin cont de tine
sageta_mica
Ești nemulțumit de relația ta de cuplu
”Călătoria de o mie de mile începe cu primul pas.” proverb chinezesc
element
telefon
Puterea ta interioară nu este un mit este o forță de care trebuie să te folosești.
Spune-le și prietenilor tăi despre cum să își găsească și folosească puterea interioară

Dacă dorești să primești cartea în altă țară decât România te rugăm să plasezi comanda pe Amazon.

Cum se salvează o viață?

Ramona C. este o femeie de 35 de ani din București, dar problemele ei ar putea la fel de bine să fie ale unui bărbat, ale oricui. Ramona este căsătorită, în pragul divorțului și suferă de depresie recurentă. În ceea ce privește cariera, aceasta lucrează ca agent imobiliar la o firmă mică. Este nemulțumită de situația financiară și consideră că stagnează.

În general atmosfera vieții acesteia este tristă, fiind dominată de o alternare între apatie și furie. Aproape nimic nu îi mai aduce satisfacție, nu mai are parte de optimism în fața viitorului și singura formă de ”distracție” implică seriale și mâncare nesănătoasă care o fac să uite de toate aspectele neplăcute ale vieții ei.

Dar Ramona nu mai suportă să fie bântuită de nesiguranță și de demonii trecutului. Aceasta a început să sape:

ursula-sandner
element
Cine sunt?
element
Ce așteptări am de la viață?
element
Ce așteptări am de la cei din jur?
element
Ce așteptări am de la mine?
element
Ce îmi doresc cu adevărat pe plan personal?
element
Dar pe plan profesional?
element
Ce mă face fericită?
element
Ce mi-am dorit întotdeauna dar nu am avut curajul să urmăresc?
element
Ce aș face dacă nu mi-ar fi frică?
Ramona a început muncă de autoanaliză și dezvoltare personală

A început să facă în fiecare zi ceva ce îi face plăcere, ceva constructiv. Merge la plimbări de cel puțin jumătate de oră prin parc, după muncă. Legat de muncă, și-a dorit să obțină mai multe comisioane, iar pentru a face asta a studiat piața și a început să caute metode alternative de a promova proprietățile pe care agenția ei le vindea. În 2 luni de zile rezultatele au început să se facă simțite din punct de vedere financiar.

A citit cărți de dezvoltare personală și a avut conversații serioase cu oamenii apropiați, cu partenerul ei de viață pentru a stabili ce vrea fiecare de la cealaltă persoană și cum ar putea să își construiască o viață mai bună împreună. A discutat cu părinții despre alegerile ei, și scopurile ei pentru a îi face să înțeleagă că nu este nici datoria lor și nici nu au autoritatea de a lua decizii în locul ei. A început să mediteze la convingerile ei și să facă o listă cu credințe limitative care nu îi permit să evolueze sau să își asume riscuri.

A făcut o listă cu lucruri pe care le iubește la ea.

Pas cu pas, fiecare lucru pe care îl făcea era să fie cât mai împăcată cu orice alegere și să fie sinceră și autentică. Toate aceste lucruri au făcut-o să se simtă puțin mai fericită, dar în special să găsească ÎNSEMNĂTATE în activitățile ei de zi cu zi. Soțul ei a devenit mai comunicativ, și a început să fie interesat și el de dezvoltarea personală.

Ramona C. a urcat pe scara evoluției, devenind nu doar o persoană mai liberă, mai pasională, dar în special mai motivată de toate aspectele vieții ei. Ramona identifică probleme și apoi lucrează pentru a le rezolva.

Dar de fapt nu a facut asta.

Ramona nu a făcut absolut niciun demers pentru a își pune viața înapoi pe șine. Nu a făcut sport. Doar s-a îngrășat.
Nu a făcut mai mulți bani, ci a rămas nemulțumită de job și de ea însăși. De faptul că nu a fost în stare să găsească un alt job mai bun.

Ramona C. a divorțat un an mai târziu.

A devenit mai acră, mai rea și veșnic nemulțumită de orice. Se simte trădată de toate promisiunile vieții.

Găsește refugiu doar în bârfă și telenovele.

Ramona putea să muncească la viața ei. Putea să își depășească programarea, preconcepțiile.

Dar nu a făcut asta.

Traumele trecutului sunt de multe ori ascunse
Nu știm că avem traume, pur și simplu trăim cu un handicap pe care nici măcar nu îl recunoaștem.
De aceea vorbesc despre vindecare, despre vindecarea adevărată, profundă, a minții.
element
Dacă simți că o parte din tine se opune schimbării, atunci această carte este pentru tine.
element
Dacă vrei să evoluezi spre o versiune mai bună a ta, acestă carte te va ajuta.
element
Dacă vrei să îți descoperi puterea ta interioară și să o canalizezi spre scopurile tale, atunci citește această carte.
Pentru cine NU este această carte
element
Dacă te simți întreg și ești mulțumit de cum te raportezi la cei din jur, nu ai nevoie de această carte.
element
Dacă viața nu prezintă dificultăți și ai resursele interioare pentru a ataca orice provocare, nu cumpăra cartea.
element
Dacă simți că trăiești autentic și în armonie cu valorile tale interioare, această carte nu este pentru tine.
garantie
Această carte vine cu garanție 200%
Ce înseamnă asta? Dacă dintr-un motiv, oricare ar fi acela, ești nemulțumit de carte, sau simți că nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, îți voi returna banii fără nicio discuție. Va trebui doar să-mi trimiți un e-mail și vei primi înapoi întreaga sumă pe care ai plătit-o pe această carte.
Cartea îți rămâne ție!
element
telefon
Puterea ta interioară nu este un mit este o forță de care trebuie să te folosești.
Spune-le și prietenilor tăi despre cum să își găsească și folosească puterea interioară

Dacă dorești să primești cartea în altă țară decât România te rugăm să plasezi comanda pe Amazon.

Acum poți comanda și varianta audio a cărții

Atunci când gândurile negative nu ratează nici o ocazie să te răvășească, trebuie să fii pregătit să le înlături și să te aperi de ele în fiecare moment, amintindu-ți mereu că deții controlul și că tu ești cel care va spune „Până aici!”. De aceea, am creat varianta audio a cărții „Puterea ta interioară”, pe care să o poți lua cu tine mereu. Am încercat ca prin acest format să trimit direct spre oameni mesajul meu, ca într-o ședință de psihoterapie.

Achiziționând această carte, ai pus punct unui capitol în care personajul principal era anost, neîncrezător în sine și, ascunzându-se în spatele nevoilor celorlalți, se punea mereu pe ultimul loc. Acum știi că rolul principal în viața ta îl joci tu, și trebuie să-ți amintești mereu că ești cel mai important. Asta am urmărit creând versiunea audio a cărții, oferindu-ți posibilitatea de a rămâne mereu conectat la adevărul tău, indiferent de situație - fie că te afli la volan, la sală, printre rafturile magazinelor sau în pauza de masă.

Tot ce ai nevoie pentru a completa exercițiul de autocunoaștere și dobândire a autosuficienței, pentru a-ți lua viața în propriile mâini, îți pun la dispoziție prin oportunitatea acestui material audio, pe care-l poți aduce în completarea cărții în format fizic sau îl poți achiziționa individual. Audiobook-ul îți vine în ajutor în viața de zi cu zi, când timpul devine tot mai dificil de gestionat.

Ascultându-ți vocea și puterea interioară, îți vei lăsa deoparte gândurile negative, regretele și frustrările și vei reuși să construiești mecanismele unei minți sănătoase, descoperind curajul și forța pe care ți-o dă încrederea în tine, cu alte cuvinte, toate atuurile care te fac să devii persoana de care ești mândru.

Cartea Audio separat costă 89 de lei. Dacă comanzi acum cartea tipărită și cea audio îți ofer 10% reducere.


Spune-le și prietenilor tăi despre cum să își găsească și folosească puterea interioară

Dacă dorești să primești cartea în altă țară decât România te rugăm să plasezi comanda pe Amazon.


Puterea ta interioară nu este un mit
poza pera

”Ursula și-a dezvoltat un stil propriu de a lucra cu oamenii. O combinație între psihoterapie, NLP și coaching din care la sfârșit ieși ciufulit, însă față în față cu adevărul tău cel mai profund. Ursula este dură.
Nu poți să scapi cu povești lacrimogene prin care îți justifici lipsa de rezultate sau a fericirii din viața ta. E un citat care spune că "Nu știi cât ești de puternic până când a fi puternic este singura opțiune pe care o mai ai". Asta face Ursula cel mai bine. Te pune în situațiile care vor scoate tot ce este mai bun din tine.
Filozofia ei de viață și metodele de lucru sunt foarte apropiate de sufletul meu pentru că se regăsesc mult și în filozofia Personalitate Alfa. Am văzut-o întotdeuna pe Ursula ca pe partenerul meu în munca și misiunea noastră de a face lumea mai bună pentru că pot avea încredere că oricine ai fi, după o întâlnire cu ea, ceva în tine se va transforma. Și până la urmă, ăsta e scopul suprem al evoluției.”

PERA NOVACOVICI, Psiholog, www.personalitatealfa.com