Calatoria continua…

Astazi se incheie anul 2012, un an care a adus cu siguranta multe lucruri in viata fiecaruia dintre noi. Au fost momente de bucurie, dar si de tristete, zile cu soare si zile in care cerul era acoperit de nori, insa este important sa stim ca toate aceste clipe din viata noastra ne aduc daruri sub forma de lectii pe care este necesar sa ni le insusim.

Fiecare zi din aceasta aventura extraordinara – VIATA – merita traita cu intreaga fiinta si toate lucrurile cu care ne confruntam, fie placute, fie mai putin placute, sunt parte din ceea ce putem cu siguranta sa numim scoala vietii pentru ca da, suntem aici sa invatam, sa ne desavarsim si sa evoluam ca si fiinte. Spiritul, sufletul, mintea si corpul nostru ne sunt date ca sa le acceptam, sa le iubim si sa le ducem catre trepte superioare pana cand ne transformam in fiinte pentru care bucuria de a trai, intelegerea sensului existentei, compasiunea pentru toate formele de viata si iubirea  neconditionata fac parte intrinseca din totalitatea pe care o reprezentam fiecare dintre noi si impreuna cu toti semenii nostri.

Ceea ce iti doresc eu pentru noul an este sa iei cu tine mai departe in calatoria ta doar lectiile pe care le-ai invatat, increderea ca esti exact acolo unde trebuie sa fii in acest moment al evolutiei tale si speranta ca viata iti va aduce in calea ta oamenii, experientele si cunoasterea necesare ca tu sa iti constientizezi adevarata menire in aceasta existenta!

La Multi Ani!

Te imbratisez cu drag,

Ursula

 

3 comentarii pentru “Calatoria continua…

  1. Multumim frumos pentru tot, pentru faptul ca sunteti alaturi de noi tot timpul, pentru incurajari, pentru frumos, pentru ca existati.La un car de ani frumosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *