Atelier de Dezvoltare Personală și Autocunoaștere “CALEA MEA”

Atelier de Dezvoltare Personală și Autocunoaștere “CALEA MEA”

Simţi că ai putea să faci mai multe lucruri în viaţa ta, dar este ceva ce te ţine blocat în situaţia actuală?

Dorești să-ți trăiești viața într-un mod mai lin, mai liniștit sau cu mai multă înțelegere față de tine însuți/însăți sau față de cei din jur?

Dorești să cunoști care este motivația care stă în spatele comportamentului propriu sau al celor care te înconjoară?

Dorești să-ți descoperi resursele și să-ți conștientizezi opțiunile, astfel încât viața ta să devină cea pe care o visezi?

Crezi că este momentul unei schimbări, dar nu ştii încotro să o iei?

Viaţa merită trăită cu BUCURIE şi în ARMONIE cu Tine şi cu cei din jur!

Cu siguranță ai citit cărți despre gândirea pozitivă, despre puterea minții tale, despre cum să-ți gestionezi situațiile problematice din viața ta… și, cu toate că ai rezonat cu informația citită, nu ai reușit să le aplici în viața ta de zi cu zi, deoarece, cum știm cu toții, pasul de la TEORIE la PRACTICĂ este cel mai dificil.

Poate că ai motivație, voință, dorință de schimbare și cu toate acestea rezultatele întârzie să apară…

Poate că eşti doar CURIOS să afli ce înseamnă DEZVOLTARE PERSONALĂ…

Dacă doreşti să afli mai multe despre tine, dacă doreşti să te afli alături de alte persoane care doresc să-şi îmbunătăţească semnificativ viaţă şi dacă ai 3 ore pe săptămână pe care eşti dispus să le investeşti în TINE, în PREZENTUL şi în VIITORUL tău, te invităm la Atelierul de Autocunoaștere și Dezvoltare Personală “CALEA MEA” pentru ca să  afli răspunsurile la întrebarea “CINE SUNT ŞI UNDE MĂ DUC”!


FĂ-ŢI UN CADOU ŞI INVESTEŞTE ÎN TINE DOAR 3 ORE PE SĂPTĂMÂNĂ, IAR VIAŢA TA SE SCHIMBA … PENTRU CĂ MERIȚI SĂ TRĂIEȘTI FRUMOS ȘI SĂ TE BUCURI DE VIAȚĂ!


În urma întâlnirilor săptămânale:

- vei dobândi O NOUĂ PERCEPŢIE asupra TA, asupra CELOR DIN JUR şi asupra VIEŢII în ansamblul ei

- îţi vei DESCOPERI RESURSELE şi îţi vei CONŞTIENTIZA OPŢIUNILE pe care le ai

- vei putea să COMUNICI şi SĂ TE FACI ÎNŢELES de către cei din jur

- vei putea să-ţi GESTIONEZI GÂNDURILE, EMOŢIILE şi COMPORTAMENTELE

- vei dobândi FLEXIBILITATE pentru a putea face faţă SCHIMBĂRILOR cu UŞURINŢĂ

- îţi vei dezvolta ABILITĂŢILE de a face faţă situaţiilor de CRIZĂ din viaţa ta

- vei avea ÎNCREDERE ÎN TINE, în FORŢELE TALE şi te vei percepe într-o lumină nouă

Toate aceste abilităţi şi capacităţi noi, le vei putea pune în practică atât în RELAŢIILE pe care le ai cât şi în VIAŢA PROFESIONALĂ.

Participă la acest Atelier de Autocunoaştere şi Dezvoltare Personală şi ÎNCREDEREA, CALMUL, ECHILIBRUL, SUCCESUL şi LINIŞTEA SUFLETEASCĂ vor face parte din viaţa ta cotidiană.

• Întâlnirile au loc săptămânal, timp de 10 săptămâni, în fiecare marți între orele 18,00 – 21,00, iar investiția ta este de 40 de RON pe săptămână (ziua în care se ţine Atelierul poate fi schimbată în funcţie de dorinţa participanţilor). Numărul maxim de participanţi este de 15 persoane.

• Înscrierile se fac pe email, la adresa ursula.sandner@gmail.com, cu mențiunea Atelier de Dezvoltare Personală sau la numărul de telefon 0745987722.

• Atelierul de Autocunoaştere şi Dezvoltare Personală “CALEA MEA” este coordonat de drd. Ursula Sandner, psiholog, psihoterapeut şi trainer NLP (programare neuro-lingvistică), cu specializări şi cursuri în psihoterapie Integrativă, Analiza Tranzacţională (AT), Gestalt terapie, psihoterapie cognitiv-comportamentală (CBT), psihologia conducerii, psihologie organizaţională, programare neuro-lingvistică, hipnoză ericksoniană, terapie raţional-emotiv comportamentală, psihoterapie de grup, comunicare, interacţiune, abilităţi terapeutice, gestionarea agresivităţii în psihoterapie, etc. 

Un comentariu pentru “Atelier de Dezvoltare Personală și Autocunoaștere “CALEA MEA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.